OVER ONS

Ik stond gebrand om mijn eigen schrijnwerkerij te starten. In 2004 heb ik de sprong gewaagd en begon ik een eenmanszaak.

Van in het begin stonden details zoals afwerking zeer hoog in het vaandel. Er wordt naar gestreefd dat net hierin schrijnwerkerij Asselberghs zich onderscheid van anderen en een handelsmerk is. Om ons hierin bij te staan investeerden we in een tekenprogramma.

Eens de sprong gewaagd,  is de zaak enkel blijven groeien. We hadden al snel een werknemer nodig. Op de dag van vandaag zijn we gevestigd in een KMO-park en zijn er 3 werknemers en meewerkend patroon. We hebben een ISIB-label, waardoor wij gecertificeerde branddeuren kunnen plaatsen en zijn gecertificeerd Hi-macs verdeler.

Over de jaren heen is ons machinepark blijven moderniseren en uitbreiden. Waardoor we op heden over een groot, modern ingericht machinepark beschikken. Op deze manier kunnen we veelzijdig zijn in de werken die we uitvoeren met binnen- en buitenschrijnwerk.  Mijn passie heb ik kunnen doorvoeren in de zaak, waardoor onze opdrachten nog steeds met veel passie en oog voor detail worden uitgevoerd.

Vaste klanten weten waarvoor schrijnwerkerij Asselberghs staat; dat is KWALITEIT en VAKMANSCHAP.